Auteur gekte

  1. Schrijfruimte: hieronder zie je een foto van mijn schrijfruimte thuis. Aangezien ik een korset draag en daar niet mee kan zitten, ben ik op zoek gegaan naar een plek waar ik staand kan schrijven (ik moet het korset vier uur per dag dragen). Dat bleek dus de kast te zijn aan mijn bed. De kast heeft de perfecte hoogte om op te schrijven. Ik heb kaarsjes naast de computer gezet, die geven een gezellig licht af. Soms brand ik ook geurkaarsen om mij te ontspannen. Tijdens het schrijven zal ik ook altijd een notitieboekje naast mij hebben liggen, om ideeën voor mijn blog op te schrijven. En als ik moe ben, loop ik gewoon naar de andere kant van de kast, en kruip ik onder de wol.2.Eerste zin van project van 2017: 

“Nadat ze zich gewassen hebben en Stella haar medicatie genomen heeft, gaan Stella en Heinrich op weg naar het restaurant. ”

3. Waar vind men je online: men kan me eerst en vooral vinden op deze website. Daarnaast ben ik zeer actief op Twitter. Jullie kunnen mij op Twitter vinden onder de twitternaam @saraknock. Ik heb ook Pinterest waarop ik te vinden ben: sara K. Op Linkedin ben ik te vinden met mijn volle naam Sara Knockaert. Bovendien kunnen jullie mij altijd contacteren op het e-mailadres saraknockaert@hotmail.com.

4. Citaat uit laatste manuscript: “Aan de ene kant ben ik blij dat hij dood is, omdat we zeker kunnen zijn dat hij zich nooit meer aan meisjes zal vergrijpen. Aan de andere kant ben ik boos, want hij heeft nooit geboet voor wat hij ons aangedaan heeft.”

5. Hoe ontspan je na een lange schrijfdag: Na een lange schrijfdag neem ik graag een warm bad om mijn gespannen spieren in rug en nek te ontspannen. Het liefst met geurende bruisballen, wat kaarsjes en een relaxerend muziekje op. Na het bad kijk ik dan nog wat televisie of lees ik een boek.

6. Foto van notitieboekjes: Hier een paar foto’s van de notitieboekjes die ik gebruik voor mijn outline van mijn boek, mijn blogpost ideeën, mijn marketing ideeën en mooie zinnen die ik tegenkom in boeken.

Image result for notitieboekje rituals  Image result for notitieboekje rituals

7. Beste belevenis in verband met schrijven: Eigenlijk is alles een leuke belevenis in verband met schrijven. Het creeëren van een fictieve wereld en je er helemaal in verliezen is geweldig. Soms kan ik uren aan een stuk doorschrijven en heb ik totaal geen idee meer van plaats en tijd. Dat gevoel is echt geweldig.

8. Website die je graag bezoekt: Ik neem graag een kijkje op chickslovefood.com voor de geweldige recepten. Daarnaast lees ik ook graag de artikelen die verschijnen op schrijvenonline.org. Ik leer daardoor veel over het schrijven en uitgeven van een boek. Bovendien ben ik een grote fan van hun forum waar ik zelf ook wel eens een oproep plaats.

9. Welke boekcovers vindt je mooi: Ik vind de boekcovers van de schrijfsters Santa Montefiore en Kate Morton heel mooi. De aanblik van hun covers doet me al dromen over het verhaal. En de covers zijn altijd passend bij het verhaal.

Image result for santa montefiore boekenImage result for santa montefiore boekenImage result for santa montefiore boekenImage result for santa montefiore boekenImage result for santa montefiore boeken

Image result for kate morton boekenImage result for kate morton boeken Image result for kate morton boeken

10. Met welke auteur zou je graag eens koffie gaan drinken:  Ik zou graag eens koffie gaan drinken met de auteurs van de boeken hierboven. Mijn droom is het namelijk om zo mooi en pakkend te kunnen schrijven als deze twee dames. Ik zou hen graag vragen hoe ze de boeken zo boeiend maken en hoe hun schrijfritueel eruit ziet.