Sara Schrijft

We hebben een nieuwe columnist bij LekkerLezen.net. In dit stukje stelt Sara zich aan u voor.

Ik ben Sara Knockaert, een jonge hotelreceptioniste die graag schrijft tijdens rustige momenten op het werk. Zo begon alles. Soms schreef ik weken niets, waarna ik weer tijd had om te schrijven. Nu ben ik soms zo ver dat ik zelfs geïrriteerd geraak als een klant mij lastigvalt tijdens het schrijven.

Als kind schreef ik graag kleine verhaaltjes en ook opstellen schreef ik graag. Deze verhaaltjes verstopte ik dan in een geheime la zodat niemand ze kon lezen. Toen ik ouder werd verdween het schrijven naar de achtergrond en las ik vooral boeken. Ik ben altijd al een boekenwurm geweest.

Twee jaar geleden sprak ik het idee uit tegen mijn vriend om een boek te schrijven. Een boek schrijven is altijd mijn wens geweest. Hij motiveerde mij om terug te beginnen met schrijven. HIj weet dat ik een bloeiende fantasie heb. Aangezien ik toen op ziekteverlof was, heb ik mijn computer gepakt en een word document geopend. Na een halve bladzijde stopte ik met schrijven en vond het verhaal niet goed. Ik gooide het idee weg. Een paar weken later was ik op het werk en spookten er ineens heel veel ideeën door mijn hoofd. Ik heb toen een blad papier genomen en ben als een gek alle ideeën beginnen opschrijven. Het waren er een hele boel. En zo ben ik begonnen met het schrijven van mijn eerste boek ‘Vlinder uit cocon’ dat uitgebracht werd door Boekscout.nl.

Tijdens het editen van mijn eerste boek kwamen de ideeën voor een volgend boek. Ik ben momenteel aan dit boek bezig. En ook nu blijven de ideeën stromen. Het lijkt dat op sommige momenten mijn hoofd overloopt van creativiteit. Dan moet ik alles opschrijven wat in mijn hoofd spookt, soms ook ’s nachts of op de meest onmogelijke plaatsen zoals in de auto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s